Utólagos ablakszigetelés – Változékony időjárás mellett változatlan komfort

utólagos ablak szigetelés

Az utólagos ablakszigetelés nem csak a téli fűtésszámlát és a nyári légkondicionálás energiafelhasználását csökkenti, de egész évben segít viszonylag kiegyensúlyozott hőmérsékletet tartani a lakáson belül. Időjárásunk már évek óta meglepően változékony és szeszélyes. Májusban is eshet egy kis hó, de novemberben még rövidujjú pólóban sétálhatunk.

Ha már odakint úgyis nagy szélsőségekkel kell szembesülnünk, legalább otthon legyen kiszámítható a klíma! És jó lenne ezt külön energiabefektetés nélkül elérni! Itt jön képbe az utólagos fa ablak szigetelés, ami egyszeri befektetésként segíti elő a komfortosabb mindennapokat!

Az utólagos szigetelés régi ablakok esetében is beválik

Többféle ablakszigetelés készíthető. A módszer, az anyagok és a technika az ablak típusa és állapota alapján választandó ki. Az újabb, kikopott szigetelésű ablakok sokszor egészen mások, mint a régi, de még használható, szigetelésre érdemes nyílászárók. Főleg a régi fa ablakok szigetelése körülményes és szakértelmet igénylő feladat, hiszen talán nincs is meg a modern szigetelőanyag helye, tehát nincs hely az eredményesen berakni. A házi módszerek aligha segítenek, a felragasztható, gumiból vagy habszivacsból készült szigetelőprofilokat jobb elfelejteni. Nem nyújtanak hosszútávú megoldást és rövid távon sem kínálják a profi ablakszigetelés előnyeit.

utólagos ablak szigetelés

Profi ablakszigetelés – Kiegyensúlyozott hőmérséklet kisebb terhelés a szervezet számára

A változékony időjárás megterheli a szervezetet. Nem csak az ember, de az állatok is megérzik a folyamatosan és gyorsan változó szélsőségeket. Egyetlen élő szervezetnek sem komfortos az, ha egyik nap a magas páratartalom miatt piheg, másnap pedig a hűvös miatt borzong. Küszöbölje ki mindezt az otthon töltött órákban kevesebb energiahasználattal és kérje utólagos ablakszigetelés szolgáltatásunkat mielőbb!

Az utóbbi évek időjárási sajátosságai megemelték a rezsiszámlákat. Az energiaárak növekedésével együtt háztartásonként ez hatalmas kiadássá duzzadt. Arról nem is beszélve, hogy a jót könnyű megszokni és nehéz lemondani róla, ezért sokan csak akkor spórolnak a fűtésen és hűtésen, ha már igazán ijesztő a számla végösszege. Pedig jónéhány fokot nyerhetünk a profi ablakszigetelés segítségével.

Fizessen egyszer az utólagos ablakszigetelés szakszerű elvégzéséért és azt követően spóroljon folyamatosan ugyanolyan vagy jobb komfortfokozat mellett!

Telefon: 06 70 60 50 200