Fa ablak javítás két évtizedes tapasztalattal

fa ablak felújítás

A tegnap ablakai a holnapra nyílnak – Professzionális fa ablak javítás, ablak felújítás szolgáltatások a legjobb szakemberektől.

Régi ablakai elhasználódtak, már nem zárnak jól? Szeretné csökkenteni a rezsiköltségeket és növelni a komfortérzetét? Felújítja otthonát és az ablakokkal is kezdene valamit? Esetleg betörés, rongálás miatt szükséges a javítás? Van mód rá, hogy ablakai újra tökéletesen funkcionáljanak. Fa ablak javítás szolgáltatásunk még a reménytelennek tűnő nyílászáróknak is új életet ad!

Környezettudatos

A fa ablak javítás segít megőrizni a legszebb természetes anyagból, a fából készült ablakai eredeti funkcionalitást minimális energiabefektetéssel és anélkül, hogy szemetet, sittet termelne.

Gazdaságos

A fa ablak javítás nagyságrendekkel olcsóbb megoldás, mint a nyílászárók cseréje, különösen akkor, ha figyelembe vesszük gyorsaságát és a járulékos munkálatok hiányát.

Gyors

A fa ablak javítás a helyszíni felméréstől az utolsó simításokig alapvetően kevés időt vesz igénybe, néhány nap alatt megoldható, így Önnek nem kell heteket, hónapokat várnia az eredményre.

Kényelmes

A fa ablak javítás nem jár falbontással, sittel, törmelékkel, sem utólagos kőművesmunkával és falfestéssel, kivitelezése nem forgatja föl helyiségei békéjét.

Tegye energia hatékonyabbá és környezetbarátabbá otthonát jól záródó ablakokkal!

Tesztelje az általunk javított ablakokat minden évszakban, a 12 hónapos garanciánkkal!

Tervezzen hosszú távra színvonalas munkánknak köszönhetően!

Spóroljon úgy, hogy közben ne kelljen lemondania semmiről!

AJÁNLATOT KÉREK!

Miben segíthet az ablakjavítás?

Az ablakjavítás segít költséghatékonyan és kényelmesen megoldani a nyílászárók gondját. A régi, megsérült vagy elhasznált ablakok megjavíthatók, felújíthatók és így megspórolja a cserével járó magas költségeket, valamint a felfordulást is.

Ablakjavítás szolgáltatásunk Önnek szól, ha…

 • Ha hosszútávra szeretné csökkenteni a rezsiköltségeket a jól záródó ablakok segítségével, miközben nem szeretne lemondani a megfelelő klímáról sem télen, sem nyáron.
 • Ha unja már a beszűrődő zajt és port.
 • Ha szereti meglévő, ám rosszul funkcionáló ablakait és megtartaná őket.
 • Ha megsérült fa ablaka, de örülne, ha újra régi fényében ragyogna.
 • Ha betörtek Önhöz és megrongálták az ablakzárat, megsértették a faanyagot.
 • Ha nem szeretne komoly kiadásokkal és nagy felfordulással járó cserét.
 • Ha műemléki fa ablakok felújítás vált esedékessé.
 • Ha intézmény fa ablakainak felújítását szeretné.
Fa ablak javítás
INGYENES HELYSZÍNI FEMÉRÉST KÉREK!
ablak javítás

Miért válasszon minket, ha ablakjavítás, fa ablak javítás vagy felújítás a cél?

Szakértelem, képzettség: Kimondottan nyílászárókra specializálódott asztalos munkákat végzünk, melyhez komoly szakértelemmel, megfelelő végzettséggel rendelkezünk.

Több mint 20 év tapasztalat: Két évtizede foglalkozunk az ablakjavítással, a fa ablak javítás és ablak felújítás a szakterületünk.

Egyedi igényekre szakosodtunk: Minden ablak más, ezért tudásunk kiterjedt, rugalmasak vagyunk és kreatívak. Nincs olyan ablak, ami kifogna rajtunk.

Minőségi anyagok használata: Csakis olyan alapanyagokkal dolgozunk, melyek kiállják az idő és a környezeti hatások próbáját.

Nagy volumenű munkákat is vállalunk: Egy vagy akár több emeletnyi ablak javítását is vállaljuk. Intézményi, céges ablakjavítás, egyedi ablakfelújítások.

Ingyenes kiszállás Budapesten és környékén: A helyszíni felmérés nagyon fontos, mi pedig fővárosunkban és annak vonzáskörzetében ezt ingyen végezzük.

Pontos, fix árajánlat: A precíz helyszíni felmérésnek és profizmusnak köszönhetően pontos árajánlatot adunk, nálunk nincsenek rejtett költségek.

12 hónap garancia: Tesztelje az általunk végzet ablakjavítás vagy fa ablak felújítás eredményét egy teljes éven át. Figyelje télen, nyáron, esőben, szárazságban!

ABLAKJAVÍTÁST SZERETNÉK!

Magasabb életszínvonal ablakjavítás, fa ablak felújítás segítségével

Ön is észrevette már, hogy elavult ablakai növelhetik rezsiköltségeit és csökkenthetik otthona komfortját?

Ha azt szeretné, hogy rezsiköltségei mérséklődjenek, miközben otthona kényelmesebbé válik, akkor ideje az Ablakokjavitasa.hu szolgáltatásait választania!

Vajon mennyi energiát pazarol el elavult ablakain keresztül?

Elavult ablakok esetén a hőszigetelés hiányosságai miatt sok energia távozhat otthonából. Ezt nemcsak a pénztárcája érzi meg, hanem a környezet is. Az Ablakokjavitasa.hu csapatának célja, hogy segítsen megszabadulni a nemkívánatos energiaveszteségtől!

Szeretné, hogy otthona energia hatékonyabb és környezetbarátabb legyen?

Az Ablakokjavitasa.hu szolgáltatásaival nemcsak otthona komfortját növelheti, hanem a környezetet is védi. Energia hatékony ablakokkal nemcsak a rezsiköltségei csökkennek, de az ökológiai lábnyoma is kisebb lesz.

Mit szólna, ha ablakai újra szépek lennének és zökkenőmentesen működnének?

Az Ablakokjavitasa.hu szakértői elvégzik az ablakok alapos karbantartását és javítását. Csökkentjük a zajt, javítjuk a hőszigetelést és visszaállítjuk ablakai eredeti szépségét. Örömmel fogja észre venni a változást!

Mire vár?

Ne hagyja, hogy elavult ablakai továbbra is energiát pazaroljanak el és csökkentsék otthona komfortját. Az Ablakokjavitasa.hu szolgáltatásaival a rezsiköltségei csökkenni fognak, otthona pedig újra élhetővé válik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtudja, hogyan teheti otthonát környezetbaráttá és energiatakarékosabbá a megfelelő ablakjavítással!

ablakjavitas
Hívjon! +36 70 60 50 200

Fa ablak javítás és ablak felújítás szolgáltatásaink:

Ablakjavítás és Karbantartás: Tapasztalt szakembereink gondoskodnak az ablakok problémamentes működéséről. Üvegcsere, zsanér helyreállítás, vasalatcsere, redőnyjavítás? Nem jelenthet gondot!

Fa Ablak Felújítás: Ha a fa ablakok idővel megkopnak, ne aggódjon! Szakértőink visszaállítják az ablakok eredeti szépségét és funkcionalitását.

Ablakfelújítás és Modernizálás: Modernizálja otthonát a megfelelő ablakfelújítással! Az energiatakarékos üvegezés és korszerű zárrendszerek révén nem csak szebbé, hanem hatékonyabbá is teszi otthonát.

Műemléki ablakok javítása: A műemléki fa ablak javítás igazán különleges munka, melyet nagyon lehet szeretni, ám komoly szakértelmet kíván. Nálunk a komoly szaértelem megvan. Restaurálással viszont nem foglalkozunk.

Ablakjavítás cégek, intézmények, közintézmények számára: Iskolák, üzletek, telephelyek nagyszámú ablakainak javítását is tapasztalattal végezzük.

Kérjen ajánlatot!

  Az Adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
  Adatvédelmi nyilatkozat