Utólagos ablakszigetelés – Még nem késő!

Gyors és profi ablakszigetelés Budapest és környékén, hogy a télen már olcsóbban kifűthesse lakását. Szigeteltesse megromlott komfortfokozatú ablakait mielőbb és fizessen kisebb gázszámlát!

Ha azon töpreng, hogy belefér-e a téli hidegek előtt még egy ablakcsere, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, mert több, mint valószínű, hogy ablakai megmenthetők az utólagos ablakszigetelés valamely típusával. A fa ablakszigetelés sokszor nútmarásos módszerrel készül, amennyiben nem volt bemart szigetelés. A műanyag ablakok nagyrészt eleve szigetelőprofillal vannak ellátva, így ilyen esetekben sokszor csak a szigetelőanyag cseréje történik.

Az ablakszigetelés Budapest területén akár már a megrendelés napján elkészülhet. Gyorsak vagyunk, hiszen tudjuk, mennyire fontos a megfelelő hőmérséklet biztosítása és a jó zajszigetelés. Egy megfelelően szigetelt ablak jelentősen csökkenti a fűtésszámlát, így hosszútávú befektetésként is felfogható a minőségi ablakszigetelés vagy legrosszabb esetben a teljes ablakcsere is. Utóbbi azonban csak ritkán szükséges.

fa ablak felújítás Budapest

Miért fontos időben elvégezni az ablakszigetelést?

A fa ablakszigetelés az ablak élettartamát is meghosszabbíthatja. A jól záródó, profin szigetelt ablakok kevésbé vannak kitéve korhadásnak. A dupla fa ablakok között időnként rengeteg pára gyűlik össze. A párásodás következtében az fa elkezd felvizesedni, megduzzad és szétrepedezik. A repedéseken beljebb jut a nedvesség, a fa még inkább megduzzad és nagyobb repedések keletkeznek. Ezzel együtt elképzelhető, hogy a régi típusú fa ablakok szigetelése olyannyira tönkrement vagy hiányos, hogy a belső ablakok száraz korhadásnak indulnak. Mindez elkerülhető megfelelő fa ablakszigeteléssel és a fa ablakok rendszeres ápolásával, valamint szükség esetén azonnali ablakjavítás elvégzésével.

Ha attól tart, hogy a fa ablakszigetelés munkálatai közben lakása kihűl, biztosíthatjuk, hogy nem kell ettől tartania. Való igaz, hogy az ablakok javítását célszerű jó időben végezni, de az utólagos ablakszigetelés szinte pillanatok alatt kész. Minimális kényelmetlenség a jelentős komfortnövekedésért. Hosszútávú megoldás, mely ráadásul pénzt spórol Önnek a fűtésszámla csökkentésével és ablakai élettartamának növelésével. Sőt! Egy megfelelően szigetelt ablak nagyban segíti elkerülni a penész megjelenését.

Ha az idei telet már olcsóbban szeretné kényelemben tölteni, hívjon minket bizalommal! A műanyag és fa ablakszigetelés Budapest és környékén már akár hívása napján elkészülhet!

 

Kérdése van?

Hívjon minket!