Rezsicsökkentés utólagos fa ablakszigetelés segítségével

Az ijesztő mértékben megugrott energiaárak mellett mindenki számára fontos tényezővé vált a költséghatékony áram és gázfogyasztás. Az utólagos fa ablakszigetelés segít abban, hogy költséghatékony módon, hűtési és fűtési igényeinket nagyobb mértékben kielégítve spóroljunk számláinkon.

utolagos fa ablakszigeteles

Utólagos ablakszigeteléssel kevesebb fűtés

A fa ablakszigetelés minden olyan fa ablak esetén szükséges, amelynél akár csak kis mértékben is, de levegőmozgást érzékelünk. Tegyük kezünket a csukott ablak ablakszárnyának és tokjának találkozásához és máris megállapíthatjuk, hogy van-e szükségünk utólagos szigetelésre. Amennyiben nem észlelünk huzatot, egy szakértő ellenőrzése akkor is segítségünkre lehet az esetleges rejtett hibák vagy éppen a romlásnak indult szigetelés feltárásához. Az valószínűleg mindenki számára ismert tény, hogy belső tereink melege leginkább a nyílászáróknál szökik meg. Amikor a szökési lehetőségeket minimalizáljuk, tehát az utólagos ablakszigetelés mellett döntünk, az eredmény határozottan érezhető javulás. Alacsonyabbra csavart termosztát mellett is megmarad a kívánt hőmérséklet, így az energiaárakon kevesebb kellemetlenség árán sikerülhet spórolni. Télen a fűtés, nyáron a hűtés teszi ki a rezsiköltségek jelentős hányadát, így az utólagos fa ablakszigetelés az év minden napján megmutatja pénztárcabarát hatásait. Az új ablakok sokkal lassabban megtérülő befektetések és nem is minden esetben van szükség ekkora kiadásokra. Ha szeretne jól szigetelő nyílászárókat és nem biztos abban, miként érje el célját, hívjon minket bizalommal! Az utólagos ablakszigeteléssel legtöbb esetben ugyanolyan szigetelőképességet érünk el, mintha egy új, jó minőségű ablak kerülne beépítése. Csak éppen nagyságrendekkel olcsóbban, gyorsabban és egyszerűbben.

utolagos fa ablakszigeteles

Az utólagos fa ablakszigetelés további előnyei

Egy új ablak és annak beépítése költséges és lassan megtérülő befektetés, ráadásul bontással, porral, plusz munkával jár együtt. Ezzel szemben az utólagos ablakszigetelés a már meglévő és még jó funkcionáló ablakok hatékonyságát növeli. Ezen felül további előnyökkel is jár, ha a meglévő ablakainak szigetelése mellett dönt. A jól funkcionáló nyílászárók növelik az ingatlan értékét, főleg most, amikor minden köbméter gáz, minden kWh áram kincset ér. Korszerűsítse otthonát gazdaságosan, gyorsan és egyszerűen!

Hívjon minket és mi egy ablakcsere árának töredékéért szigeteljük ablakait, ezzel biztosítva, hogy a felhasznált energiával nem az utcát fűti majd!

Kérdése van?

Hívjon minket!