Ablak javítás vagy csere? Több tényezőtől függ, hogy melyik megoldással járunk a legjobban. A már nem kielégítő módon funkcionáló nyílászárók nagy része javítható, az ablakszigetelés, esetleg a teljes felújítás megoldja a gondokat. Mielőtt ablak csere mellett döntene, fontolja meg az ablak javítás lehetőségét is!

ablak javítás Budapest

Mit old meg az ablak javítás?

Az ablak javítás számos jelentős gondot orvosolhat. Ha az ablakelemek elhasználódtak, ha egyes részek elvetemedtek, ha a szigetelés tönkrement, esetleg nem is volt, az ablak javítás szinte mindent meg tud oldani. Az ablakok elavulását jelzi az egyre erőteljesebben beszűrődő zaj, a fűtésszámla szokatlan növekedése és természetesen az ablak nyitása és zárása során észlelhető nehézségek, a kilincs elforgása is.

Az ablak javítás Budapest és vonzáskörzetében a mi specialitásunk. Ingyenes helyszíni felmérésünk során megállapítjuk, hogy mi okozza a problémát, és mely ablakrészek javítása vagy cseréje fogja azt megoldani. A helyszíni felmérés fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Amellett, hogy így pontos árajánlatot tudunk adni, mely a munka végeztével sem kúszik feljebb, az esetleges rejtett hibákat is feltárjuk, melyek javításával hosszantartó végeredményt biztosítunk. Munkánkra 12 hónap garanciát vállalunk, így az ablak javítás sikere minden évszakban tesztelhető.

Előfordulhat, hogy csak az elillanó meleget kell megállítani, így teljes javítás helyett elegendő az ablakszigetelés is. Ennek megállapításához is helyszíni felmérés szükséges.

ablakok javítása Budapest

Fa ablak javítás és műemléki ablakok javítása

A manapság elterjedt műanyag nyílászárók rendbehozása mellett, ha fa ablak javítás a feladat vagy műemléki ablakok javítása a cél, szintén bízhat szakértelmünkben. Fa ablak javítás során az elkorhadt vagy elvetemedett fa ablakelemek kicserélhetőek, ahogy a csere megoldható műemléki ablakok javítása során is. A műemléki ablakok eredeti megjelenésének megőrzése komoly szaktudást igénylő munka, amelyhez szakember segítségére van szükség. Mi a megfelelő anyagokkal tökéletes, az eredetivel megegyező végeredményt biztosítunk, miközben jelentősen megnöveljük az ablakok által biztosított komfortfokozatot. Az ablak javítás folyamatának záró akkordjaként, főleg fa és műemléki ablakok esetén olyan karbantartó munkálatokat is elvégzünk, melyek biztosítják az erős, de kényes fa anyag hosszú élettartamát.

ablak javítás Budapest

Ha az ablak javítás Budapest területén vagy fővárosunk vonzáskörzetében végzendő, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, hogy a legjobb megoldást kínálhassuk Önnek a legkedvezőbb áron!

Kérdése van?

Hívjon minket!