Modern fa ablak javítása

Noha a fa ablakok sokak szemében a múltat jelképezik, ma is számos gyártó foglalkozik fa ablakok gyártásával és a fa ablak javítás is gyakran kért szolgáltatás. Ha a fa ablak és műanyag ablak között nehezen tud dönteni, olvasson tovább! Ezen cikkünk mellett szakértő blogunkban további ilyen jellegű tartalmakat találhat, valamint, a fa ablak javítás kérdéseivel megkereshet minket a megadott elérhetőségeink egyikén. Örömmel segítünk akár tanácsadással is.

Egyedi lehetőségekhez fa ablak

A nagy gyártók ritkán használnak fát, műanyag nyílászáróik standard-kínálatát igyekeznek gazdagítani, azonban akinek egyedi igényei vannak, annak a fa nagyságrendekkel több lehetőséget kínál. Egyedi méretre gyártás műanyag ablakok esetén rendkívül költség és sokkal kevesebb lehetőség van ilyen kérésekre, mint amennyi fából készült ablakok esetén. Üveget és fát méretre vágni könnyebb, mint a megfelelő műanyagot méretezni és a nem standard belső részeket elkészíteni.

Fa ablak javítás során számtalan egyedi, sőt különleges nyílászáróval találkoztunk több évtizedes pályafutásunk során, de egyedi műanyag ablakkal csak elvétve. A tetszés szerinti magasság, szélesség, vastagság, a vasalás, a kialakítás, a szín a korszerű technológia vívmányaival támogatva biztosítja, hogy a fa ablak a harmadik évezredben is tökéletesen funkcionáljon.

Időtálló faanyag esetén is kellhet a fa ablak javítás és karbantartás

A gondos karbantartás azonban elkerülhetetlen és sokszor válhat szükségessé a fa ablak javítás is. Fa ablak javítás során beállítjuk az ablakszárnyakat, vasalatokat cserélünk, zárat javítunk, és a korhadt részeket cseréljük ki. A jól karban tartott fa ablak nem korhad el, a rendeltetésszerűen használt nyílászáró vasalatai kevéssé kopnak. Amikor pedig egy ablak annyira tönkre megy, hogy átfogó beavatkozást igényel, kérheti a fa ablak felújítás teljeskörű munkálatait.

Blogunkban sokszor foglalkoztunk már a megfelelő fa ablak karbantartás lépéseivel. Leírtuk, miért fontos rendszeresen ellenőrizni nyílászáróink állapotát és mi a jelentősége az időközönkénti felületkezelésnek, a vasalatok utánhúzásának és olajozásának. A különböző szükséges kiegészítőkkel kapcsolatban is sok cikkünk született. Írtunk a könyöklő, ablakpárkány kérdéséről és persze a redőnytok sem maradt ki. A fa ablak javítás nálunk egy sok mindenre kiterjedő, átfogó szolgáltatást, amit szívvel-lélekkel végzünk, így Ön biztos lehet benne, hogy az általunk javított ablak minden ízében rendben lesz.

Ha a karbantartási félelmek miatt nem mer fa ablakot választani, de ízlése oda húzza, nyugodtan szavazzon a fára! Karbantartási útmutatóink mellett ránk a legkisebb munkák során is számíthat!

 

Kérdése van?

Hívjon minket!