Mi baja eshet fa ablakainknak és mit tehetünk értük? – Fa ablak javítás

Fa ablak javítás területén eltöltött bő 20 évünk alatt számos általános és sok szokatlan ablak “betegséggel” találkoztunk már. Alapvetően minden ablak ugyanolyan pontokon mehet tönkre és ugyanolyan folyamatok során korrodálódik, avul el. Ám egyedi külső hatások speciális hibákat okoznak. Ilyen egyedi hatás például egy betörés vagy ha megég egy kisebb helyen az ablakkeret, tok vagy párkány. Sőt, a fa ablak javításra szorulhat olyan okokból kifolyólag is, mint például erős ütődés, kemény tárgy befúródása. Utóbbi ritka eset, de előfordul.

Általában mi okból válik szükségessé a fa ablak javítás?

Fa ablak javítás kell minden esetben, amikor az ablakon látható károk keletkeznek vagy funkcióromlást észlelünk. Ezen kívül olyan tényezők is mutathatják az ablakjavítás, utólagos ablakszigetelés vagy akár a fa ablak felújítás időszerűségét, amikre lehet, hogy nem is gondolna egy laikus. Ha magasabb a fűtésszámla, mint lenni szokott, vagy ha úgy érezzük, hogy talán zajosabb a lakás a kelleténél. Ilyenkor legtöbbször a nyílászárók felelnek a kellemetlen változásokért. A fa ablak korhadása, az ablak szigetelés elavulása, kopása és még számos hiba előidézik, hogy az ablak elégtelenül záródjon.

Fa ablak javítás

Ha azt tapasztalja, hogy az ablak kilincse körbe forog, záráskor a nyílászáró akadva záródik, ha huzat van, ha a zaj bejön, míg a meleg kimegy, ha “lógnak” vagy töredeznek a szigetelő gumik, ha a nyíló-bukó ablak egyszerre csinálja mindkettőt vagy az ablakot záráskor meg kell emelni, mert lógnak az ablakszárnyak, mindenképpen hívjon szakembert. A fa ablak javítás, amennyiben időben történik, még hosszú élettartamot adhat ablakainak, melyek újra jól záródnak, szigetelnek. Javíttatni olcsóbb, mint cserélni, ráadásul sokkal kevesebb nehézséggel jár.

A fa ablak javítás miben segít?

Ablakok javítása során a legtöbb fentebb említett problémát orvosolni tudjuk. Szakképzett és gyakorlott munkatársainknak a legkorszerűbb, profi eszközök állnak rendelkezésre a minőségi munkavégzéshez, melyre 12 hónap garanciát vállalunk. Zárakat javítunk, vasalatokat teszünk helyre, állítunk be vagy cserélünk ki, a vízvezetőket is rendbe szedjük, az elkorhadt, elvetemedett, sérül ablakelemeket cseréljük, és elvégezzük az utólagos szigetelést is. Bármit, ami az ablak újból hibátlan működéséhez szükséges. Egészen rossz állapotban lévő ablakokat is megmentettünk már, tehát mielőtt kétségbeesésében ablakot cseréltetne, hívjon minket bizalommal! Hátha a fa ablak javítás megmenti, ami már megvan és eddig jól szolgált. Budapest és vonzáskörzetében dolgozunk, helyszíni felmérésünk Budapesten ingyenes.

Kérdése van?

Hívjon minket!