Fa ajtó javítás típustól függetlenül

A fa ajtók sokfélék, így a fa ajtó javítás is szükségszerűen egy sokrétű, változatos szakmunka. A fa ajtók lehetnek anyaguk szerint lucfenyő, borovi fenyő, vörös fenyő, meranti, trópusi fafajok, vagy akár dió és tölgy is, bár ezek igen ritkává váltak az utóbbi években. Funkciója szerint egy fa ajtó lehet beltéri vagy kültéri, erkélyajtó vagy bejárati ajtó. Kivitelezésük szerint kétajtós, üvegezett, jobbos vagy balos, kazettás, tömör. Ám egy biztos mindegyikkel kapcsolatban: Ha az ajtó fából van, mi megjavítjuk! Persze csak ha elromlott, ha rosszul záródik, nehezen nyílik vagy itt-ott felütötte fejét némi korhadás, esetleg mechanikai sérülést szenvedett.

Fa ajtó felújítás

Gyors és gazdaságos fa ajtó javítás

A fa ajtók sokfélék lehetnek, a fa ajtó javítás azonban mindig ugyanazt a gyors és gazdaságos megoldást nyújtja. Ha sérült, kopott, elhasználódott fa ajtói már nem látják el tökéletesen funkciójukat, ne dőljön kardjába, ne égesse föl maga mögött a hidakat, csak hívjon minket! Minimális beavatkozásunk gondoskodunk róla, hogy megszokott fa ajtói ismét kényelmesen és megbízhatóan működjenek. A fa ajtó javítás sokkal olcsóbb és jóval gyorsabb is, mint az ajtócsere, ráadásul nem jár akkora felfordulással, bontással, porral, törmelékkel sem. Gazdasági válságoktól és környezetszennyezéstől sújtott fogyasztói világunkban a fa ajtó javítás nem csak a múlt megőrzését szolgálja, de a jövőét is, hiszen környezettudatos döntés eredménye.

ajtószigetelés budapest

Egyedi fa ajtó javítás teljeskörű szakértelemmel

Egyedi, különleges fa ajtók számos épületben előfordulhatnak. Évszázados darabok éppúgy akadnak köztük, mint modern vonalvezetésű, korszerű darabok. Ezek anyagukban, méretükben, kialakításukban és díszítésükben vagy funkcióikban egyaránt lehetnek rendhagyóak. Egy macskabejáróval ellátott fa ajtó például nem feltétlenül egyedi, azonban átfogóbb javítása esetén kissé máshogy kell hozzá állnunk. Némi többletfeladatot adhat a javítási munkákat a macskaajtóra is kiterjeszteni. Ezzel szemben a szép, íves, betétes fa ajtók vagy különleges bejárati és beltéri ajtók javítása néha már-már műemlékvédelmi feladatnak is beillik. A fa ajtó javítás lehet lakossági vagy céges, esetleg intézményi kérés is. Számunka nem okozhat gondot több emeletes, sokfolyosós épületek fa ajtóinak javítása sem. Rövid határidővel, tapasztalt és képzett csapattal professzionális munkát végzünk akár műemléki ajtók javítása során is.

Kérdése van?

Hívjon minket!