Fa ajtó javítás Budapesten és környékén

fa ajtó javítás

Fa ajtó javítás Budapesten és környékén elhivatott, profi szakemberek keze által, két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött. A fa ajtók javítása budapesti helyszíneken ingyenes helyszíni felméréssel indul, amely után pontos árajánlatot adunk. Javítjuk, ami javítható, cseréljük, amit cserélni kell, ezzel sok költségtől és kellemetlenségtől kíméljük meg Önt.

Miért jó választás a fa ajtó javítás?

A fa ajtó renoválás előnyei részben nyilvánvalóak, ám olyan szempontok is felmerülhetnek, amelyekre még a tulajdonosok sem gondolnak, amikor megvetemedett, nyikorgó, rosszul záródó, rosszul szigetelő nyílászáróik javításán gondolkodnak. Nézzük tételesen, mik a fa ajtó javítás előnyei!

Költséghatékony. A fa nyílászárók javítása a csere árának töredékéből megvalósítható. Kiváltképp igaz ez akkor, amikor drága faanyaggal, műemléki jellegű nyílászárókkal dolgozunk. Tiszta és kíméletes. Nincs bontás, nincs vésés, nincs sitt. A fa ajtó javítás amilyen hatásos, olyan diszkrét munka, nem jár jelentős zajjal, kosszal, felfordulással. Környezettudatos. A fa ajtó javítás egy természetes anyagból készült nyílászáró megmentése, amely elkerülhetővé teszi a költséges és mesterséges (műanyag) új nyílászáró beszerzését. Értékmegőrző. A fa nyílászárók sokszor műemléki épületek díszei, a múlt tanúi, esetenként évszázadok őrei, amelyek megóvása önmagában is érték lehet. Ezek azok az előnyök, amelyek általánosan ismertek, lássuk, milyen továbbiakkal számolhat, ha minket választ fa ajtói javítására, felújítására Budapesten és környékén!

Házhoz megyünk, Budapesten ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk.

Feltárjuk a rejtett hibákat is. Nem csak a látható, érezhető problémákat orvosoljuk, elejét vesszük a további állapotromlásnak is. 12 hónap garanciát vállalunk munkánkra, tehát minden évszakban, egy teljes éven át tapasztalhatja, tesztelheti munkánk eredményét.

Fa ajtó javítás lépésről lépésre

fa ajtó javítás

A fa ajtó javítás Budapesten és környékén egyaránt helyszíni felméréssel kezdődik. A nyílászáró állapotától és egyedi jellemzőitől függően a javítás több területre kiterjedhet. Amennyiben csupán kisebb meghibásodásról, egyszerű problémáról van szó, akár már az első találkozásunk során megjavítjuk fa ajtaját. Ha összetettebb problémáról van szó, akkor pontos árajánlatot adunk és megbeszéljük Önnel a lehető legkorábbi alkalmas időpontot a javításra. Maga a javítás legfeljebb néhány órát vesz igénybe, és bár néhány kezelt rész száradása tovább tarthat, ez nem befolyásolja az ajtó használhatóságát. Takarításra, egyéb munkákra, különösen szakmunkákra nem lesz szükség, megszokott fa ajtaját távozásunk után még hosszú évekig nyugodtan használhatja.

Fa ajtó javítás Budapesten és környékén, szakképzett, tapasztalt szakemberektől, egy év garanciával.

Információra van szüksége?

Hívjon minket!

Telefon: 06 70 60 50 200