Fa ablakok megmentése

ablak javítás

Az elavult, tönkrement fa ablak sok esetben még javítható. Sajnos az egészében elkorhadt, megvetemedett fa ablak cserét igényel, ám minden más esetben fa ablak javítás vagy utólagos ablakszigetelés segíthet. A fa ablak javítás Budapest épületeinek jelentős részénél műemléki ablakok javítása is egyben, ezért fontos, hogy gondos szakemberek végezzék.

Egy ablak megmentése több szempontból is nyereség. Egyrészt kevesebb hulladékot termelünk azzal, hogy csere helyett a régit tesszük rendbe. Másrészt az ablakcsere árának töredékéből kijövünk. Harmadrészt nincs bontás, nincs por, nincs utómunka, mindössze pár óra alatt jól működő, eredeti szépségében pompázó, felületkezelt és jól szigetelő fa ablakokat adunk át. Műemléki ablakok javítása során gondosan ügyelünk a legapróbb részletekre is. Fontos, hogy a műemléki jelleg ne sérüljön, a fa ablak eredeti fényében gazdagítsa az utcaképet miközben a modern elvárásoknak megfelelően működik.

Fa ablak javítás vagy felújítás?

ablak javítás

Fa ablak javítás során a meglévő részeket hozzuk megfelelő állapotba, és sokszor utólagos ablakszigetelés is fölkerül. Az ablakjavítás kisebb részek cseréjét is jelentheti. Azok az esetek, mikor átfogó kezelés alá vesszük az ablakot vagy ablakokat, már fa ablak felújítás. Ez jelentheti az üvegezés, a vasalatok, korhadt részek cseréjét, a vasalatok beállítását, szigetelést és felületkezelést. Ha műemléki ablakok javítása a cél, akkor nagyon sok esetben sor kerül a felújításra is. Nagyon sokan csak akkor hívnak minket, ha már jelentős javításokat kell végezni az ablakokon. Nem érdemes sokáig várni és halogatni a fa ablak javítás vagy fa ablak felújítás megrendelését, mert minél tovább romlik egy ablak állapota, annál nehezebb és költségesebb helyrehozni a hibákat. Műemléki ablakok esetén ez fokozottan igaz. Rendszeres ápolással és odafigyeléssel a fa ablakok javítása csak ritkán válik szükségessé, a nyílászárók sokáig hibátlanul működnek.

Ha ablakjavítás Budapest, akkor hívjon minket bizalommal. Több tízéves tapasztalattal, több csapattal, profi munkatársakkal és korszerű eszközökkel dolgozunk fővárosunkban és Budapest vonzáskörzetében.