Fa ablak szigetelés nagy számú ablak esetén

Fa ablak szigetelés több ablak vagy egyetlen nyílászáró esetén is kérhető. Lakások, családi házak esetén általában egy-egy, vagy csupán kevés ablak szigetelése a feladat, míg intézmények, közintézmények vagy nagy homlokzatú épületek esetén sok ablakkal kell számolni. Minket éppúgy hívhat kis munkákhoz, mint jelentős mennyiségű ablak szigeteléséhez.

fa ablak szigetelés

Mennyire gyors a fa ablak szigetelés sok ablak esetén?

A fa ablak szigetelés legfeljebb néhány órát igénybe vevő feladat. Több ablaknál a rövid munkaidő eléréséhez több szakemberre van szükség, így egyszerre készülhetnek az ablakok. Ha viszont több az ablak, mint ahány szakember dolgozni tud rajtuk, a munkaidő nyilvánvalóan megnő. Csapatunk nagyobb hangvételű, akár 20-50 ablakot számláló munkákat is rövid határidővel vállal. A rövid határidők nem mennek a minőség rovására, de ha kétségei volnának ezt illetően, az 1 évre szóló garanciánk talán meggyőzi erről. Egy év alatt az ablak összes funkciója próba elé állítható, így kitapasztalhatja, hogy télen-nyáron, ősszel-tavasszal mennyit javítottunk rezsiszámláján, a por- és zajszigetelésen. Nekünk is érdekünk, hogy a lehető leggyorsabban átadjuk a színvonalas munkát, így biztos lehet benne, hogy egy perccel sem húzzuk tovább, mint az indokolt volna.

fa ablak szigetelés

Mikor időszerű a fa ablak szigetelése?

Az utólagos ablakszigetelés elvégzése kellemes időjárási körülmények között a leghatékonyabb. Ám amikor a fa ablak szigetelése azért válik szükségessé, mert a problémák már igencsak érzékelhetően jelentkeznek, nem éri meg várni. Ameddig rosszul szigetelnek ablakai, a rezsiköltségek magasak, a komfort alacsony és egyre intenzívebb az ablak állapotának romlása. Érdemes az átmeneti hónapokban, ősszel vagy tavasszal ellenőrizni az ablakokat, így még a jelentős problémák megjelenése előtt elvégezhető az utólagos fa ablak szigetelés. Igaz ez a lakások, családi házak és az intézmények ablakaira egyaránt. Az alacsony rezsi és magas komfort mindenkinek, mindenhol jól jön!

A rezsiárak extrém emelkedése mellett még a téli időszakban is érdemes megkockáztatni a fa ablakszigetelés munkálatai okozta átmeneti hűvöset, mert a munka végeztével visszafűteni még mindig olcsóbb, mint a maradék néhány hetet átlagosan kifűteni rosszul szigetelő ablakok mellett. A tavasziasra forduló időjárás kedvez a fa ablakszigetelés bármikori elvégzésének, hívjon hát minket akár már ma!

Ha szeretné fa ablakszigetelés szolgáltatásunkat és sok ablakról van szó, egyedi ajánlatért keressen minket mielőbb! Helyszíni felmérés során alaposan megvizsgáljuk a feladatot és részletes árajánlatot adunk. Biztos lehet benne, hogy az ablakok számától függetlenül professzionális fa ablakszigetelés szolgáltatásban lesz része, melynek költsége rövid idő alatt megtérül.

Telefon: 06 70 60 50 200