Fa ablak javítás por, zaj, hőség ellen

Fa ablak javítás

A fa ablak javítás sokat segíthet lakása komfortfokozatán, különösen annak fényében, hogy a szakszerű beavatkozás igazán gyors és költséghatékony. Míg télen a hideg, nyáron inkább a hőség miatt jön jól a régi fa nyílászárók javítása. Ugyanakkor minden évszakban segít kint tartani a port, a szmogot és a zajt.

Fa ablak javítás lépésről lépésre

A fa ablak javítás után az Ön összes ablaka olyan lesz, mint új korában. Csendes és könnyű nyitás és zárás, pontos illeszkedés, jó szigetelés, ezeket az előnyöket kínálja a fa ablak javítása. De hogyan néz ki a részleteket tekintve? Az első lépés minden esetben a helyszíni felmérés. Akad az ablak? Nehezen zárható vagy nehezen nyitható? Megvetemedett? Korhadás nyomait fedezte fel rajta? Beázik? Gyanúsan sok a por a lakásban, csukott ablaknál is mozog a levegő? Hívjon minket bizalommal, Budapesten ingyenes helyszíni felmérés során állítjuk föl a pontos diagnózist fa nyílászárói, ajtói, ablakai állapotáról és az ajánlott kezelésről pontos árajánlat adunk. Kisebb hibák elhárítását azonnal elvégezzük, de általában az összetettebb problémák megoldása sem igényel sok időt. Megjavítjuk vagy kicseréljük a korhadt részeket, új, hatékony szigeteléssel látjuk el ablakait, helyreállítjuk, szükség esetén kicseréljük a meghibásodott fém alkatrészeket, vasalatokat. A redőnytokokat szintén rendbe tesszük. Nem csak hétköznapi fa ablak javítás esetén számíthat tapasztalatunkra és szakértelmünkre. Nagy értékű műemléki ablakok javítását éppúgy ránk bízhatja, mint egyéb nyílászárói, beltéri vagy bejárati fa ajtói karbantartását, renoválását. A fa ablak javítás után a nyílászárók használata könnyű, zökkenőmentes lesz, azok pedig hatékonyan látják el fő funkciójukat, azaz tartják házon kívül a hideget, a meleget, az esőt, a port, a szmogot és a zajt.

Fa ablak javítás

Ablakcsere helyett ablakjavítás

A fa ablak javítás nem csak gyors, de igazán költséghatékony megoldás is. Az ablakok cseréje egy kisebb lakás esetében is milliós kiadást jelent, nem beszélve a járulékos felfordulásról, a szükséges kőművesmunkáról, vakolásról, glettelésről, festésről és a sitt elszállításáról. Ezzel szemben a fa ablak javítás nem von maga után sem járulékos költségeket, sem további szakmunkákat és jóval kedvezőbb áron megvalósítható. Nem csak költségkímélő, de egyben környezettudatos és értékmegőrző választás is. Fa ablak javítás Budapesten és vonzáskörzetében tapasztalt, megbízható szakemberektől.

Telefon: 06 70 60 50 200