Fa ablak javítás iskolák részére

ablakjavitas

A fa ablak javítás iskolák részére nem csak előnyös, de esetenként talán az egyetlen választás lehet. A rezsiszámlák drasztikus növekedése súlyosan terheli a közintézményeket, így az iskolákat is, lefaragásukra pedig a megfelelő szigetelés jelenti az egyik lehetőséget. A nyílászárók cseréje azonban komoly költségekkel jár, a fa ablak javítás viszont nem csak jóval olcsóbb, de jóval gyorsabb megoldást is jelent. És hogy miért pont az iskolák fa ablak javítása került a fókuszba? Mert közeledik a nyáriszünet.

Fa ablak javítás iskoláknak a fűtési szezon előtt

A fa ablak javítás minden régi középületben időről időre felbukkanó kérdés. Budapest iskoláinak jelentős része évszázados épületekben működik, nyílászáróik sokszor még ma is békebeli, fa ablakok. Egy-egy átlagos iskolaépületnek akár 150-200 ablaka is lehet, ennyi nyílászáróval pedig érthető módon viszonylag sűrűn akad munka. Cseréjük horribilis összeg, ugyanakkor nem is szükséges beruházás, hiszen a jól karbantartott fa ablakok nem rosszabbak modern korunk műanyag nyílászáróitól, és az időnként esedékes javítás, renoválás költségei össze sem vethetőek egy teljes körű csere árával. Hogy mennyi marad a pénztárcában, az nem csak a magánszemélyeknek, de a közintézményeknek is fontos szempont. Az elmúlt évek sajnos bővelkedtek a globális krízisekben, tavaly az energiaárak is ijesztő mértékben megemelkedtek, a megfelelő szigetelés ezért létfontosságúvá vált. Az elmúlt téltől nem lehet az a megoldás a zord klímára, hogy feljebb tekerjük a fűtést. Ez sajnos igaz az iskolákra is, ahol nap közben több száz gyerek tartózkodik, a testnevelés órák kivételével többnyire a padban ülve és ha hideg van, akkor bizony fázva.

ablakjavitas

Nem csak olcsóbb, de gyorsabb, tisztább is

A fa ablak javítás iskolák részére nem kis beruházás, de valószínűleg a legjobb választás, hiszen költségei messze elmaradnak a százas nagyságrendben történő ablakcsere árától, ráadásul a fa ablak javítás során végzett munka rövidebb határidővel, gyorsabban el is készül. Nem csak időben kifizetődőbb, de járulékos munkákat sem hoz magával, fa ablak felújítás után nincs szükség ipari nagytakarításra, kőművesmunkákra, vakolásra vagy festésre sem. Az újjávarázsolt ablakok viszont az épület szigetelését érezhetően javítani fogják, mérsékelik a fűtésszámlát, valamint a kinti zajból, porból is jóval kevesebbet engednek be az osztálytermekbe. A nyári szünet időszaka ideális fa ablak renoválás szempontjából iskolák részére, szakértő csapatunk azonban az év bármely szakában, bármely közintézmény fa ablakainak javítását vállalja.

Információra van szüksége?

Hívjon minket!

Telefon: 06 70 60 50 200