Fa ablak javítás Budapest közintézményeiknek is

A fa ablak javítás Budapest közintézményei számára kimondottan hasznos lehet a jelenlegi körülmények között. Csapatunk nagy lélegzetvételű munkákat is rövid határidővel és 12 hónapos garanciával vállal a fővárosban és annak vonzáskörzetében. Hívjon minket bizalommal, ha minőségi és gyors fa ablak javítás válik szükségessé intézményében.

ablak javítás Budapest

Ezért hasznos a fa ablak javítás közintézményeknek

A meglévő nyílászárókat költséghatékonyabb és kényelmesebb megtartani, ezért a fa ablak javítás több szempontból is előnyös választás. Egy közintézménynek viszonylag szűkös keretek között kell gazdálkodnia. A fejlesztésekre legtöbbször csak az elnyert pályázatoknak köszönhetően kerül sor. Így fő szempont lehet, hogy amikor az ablakok már kevésbé szigetelnek jól, állapotuk megromlott, akkor gazdaságos megoldást találjanak. Az általunk végzett fa ablak javítás közintézmények számára kimondottan gazdaságos. Alapvetően költséghatékony megoldás a csere helyett a még menthetőt megjavítani. Az ablakjavítás ára töredéke a cserének, ráadásul járulékos munkáktól mentes. Ha mi javítjuk közintézménye fa ablakait, biztos lehet benne, hogy nem kell falazni, festeni és egyéb munkákat végezni utánunk.

Az ablakjavítás lehetőség arra is, hogy a régi vagy meghibásodott ablakok akár újabb évtizedes élethossza biztosítva legyen. Nyílászáró javítás során mindenre kiterjedően megvizsgáljuk az ablakot. Ebből következően a rejtett hibákat és hiányosságokat is feltárjuk, majd kijavítjuk, pótoljuk. Igény vagy szükség esetén az ablakok ápolását is elvégezzük, így azok hosszú ideig jól állják a sarat. Mindezt gyorsan, gazdaságosan és kényelmetlen bontások, felfordulás nélkül.

ablak javítás Budapest

 

Melegebb a 18 fok jól szigetelő fa ablakok mellett

Az energiaválság és a megszorító intézkedések kényelmetlenné tették a közintézmények működését. Sokaknak hideg a megengedett hőmérséklet, ám a fűtést nem csavarhatják följebb. Azonban a fa ablak javítás és utólagos ablakszigetelés megszünteti a huzatot és a mérsékelt meleg is jóval nagyobb komfortérzetet ad. A huzatos ablakok sem a hőt, sem a párát, sem pedig a zajt nem szűrik ki eléggé, így a hűvös még hűvösebbnek érződik.

Az sem utolsó szempont, hogy az általunk végzett színvonalas fa ablak javítás segít kevesebb energiával elérni a megfelelő – vagy éppen megszabott – hőmérsékletet. A jelenlegi körülmények között az energiatakarékosság hatalmas jelentőséggel bír. A téli fűtési szezon mellett a nyári kánikula okozta hűtési igény is jelentős energiafelhasználását. Ahogy télen, úgy nyáron is kevesebb energia a megfelelő hőmérséklet fenntartása, ha az nem tud kiszökni a rosszul szigetelő, rosszul záró ablakoknál.

Fa ablak javítás Budapest közintézményei számára is ingyenes helyszíni felméréssel, sok ablak esetén is rövid határidőkkel! Hívjon minket a mielőbbi megoldásért!

Kérdése van?

Hívjon minket!