Hirtelen jött lehűlés, csapadékos, hűvös ősz, hideg tél, pára, penész, huzat és horribilis rezsiköltség. Ez jellemzi az idei őszi és téli szezont. A fa ablak javítás igazi mentőöv azoknak, akik szeretnék gazdaságosabban és komfortosabban tölteni az év hidegebbik felét, mint amire a meglévő ablakokkal jelenleg kilátás van. Még nem késő, de már nagyon ideje van a fa ablak javítás, utólagos fa ablak szigetelés elvégzésének, hogy az igazi megpróbáltatásoknak már segítséggel nézzünk elébe. Fontos, hogy mint a legtöbb szakember, mi is be vagyunk táblázva ilyenkor, ezért érdemes mielőbb jelentkezni, nehogy belecsússzunk a télbe huzatos ablakokkal.

Mikor időszerű a fa ablakjavítás?

A fa ablakjavítás az ősszel mindenképpen időszerű, hiszen télen nem túl szerencsés ilyesfajta munkálatokat végezni. Minél előbb történik meg az ablakjavítás vagy ablakszigetelés, annál hamarabb élvezhetőek az előnyök és annál kevesebb veszteséget (fűtési költség) kell elkönyvelni.
A fa ablak javítás nem csak akkor szükséges, amikor már egyértelműen érezhetjük az állagromlás, funkciócsökkenés jeleit. Érdemes rendszeresen felülvizsgálni nyílászáróink állapotát, hogy megfelelő karbantartással megelőzzük a komolyabb problémák kialakulását és gazdaságosan kapjuk vissza ablakaink eredeti képességeit. Amikor már észlelhető gondok merülnek föl, nem érdemes habozni. A fa ablak javítás annál hatékonyabb, annál kisebb költséggel jár és annál sikeresebb az állagmegóvásban, minél előbb rendbe szedjük az adott fa nyílászárót. Ha időben cselekszünk, ablakai még hosszú évekig remekül funkcionálnak majd az általunk végzett magas színvonalú ablakjavítás eredményeként. Ha még nem tette meg, vizsgálja meg ablakait és hívjon minket mielőbb, hogy még a nagy hidegek beállta előtt csökkenthessük fűtési kiadásait. Amennyiben nem biztos abban, hogy szükséges-e javítást, felújítást végezni nyílászáróin, kérje szakértő segítségünket!

ablak javítás Budapest

Mit kínál a fa ablak javítás?

A fa ablak javítás és az utólagos fa ablak szigetelés számos előnnyel jár. Az ablakok aktuális állapotától függően kisebb vagy egészen jelentős rezsi megtakarítás, jól érzékelhető komfortnövekedés, jobb hangszigetelés érhető el. A rendbehozatott, javított, szigetelt vagy akár teljesen felújított fa ablakok segítenek a penészképződés csökkentésében is, hiszen magabiztosan szabályozhatjuk velük beltereink pára-állapotát. Nyitottan szellőztetnek, csukottan szigetelnek.
Az időben elvégzett és profi fa ablak javítás biztosíték abban az esetben is, amikor tönkremegy a fűtés vagy a megfizethetetlen rezsiköltségek visszanyesése érdekében a megszokottnál alacsonyabbra kell venni a termosztátot. A jól szigetelő fa ablak gyengébb fűtés mellett is élhető viszonyokat biztosít, így több oldalról is megtérülő befektetésnek minősül.
Ha elégedetlen fa ablakai állapotával, hívjon minket bizalommal! Budapesten és környékén ingyenes helyszíni felméréssel, pontos, írásos árajánlattal és barátságos árakkal javítjuk meg akár menthetetlennek ítélt fa ablakait is!

 

Kérdése van?

Hívjon minket!