Fa ablak felújítás a szélsőséges időjárás ellen

A fa ablak felújítás a nyár forró napjai előtt éppoly aktuális, mint a téli fagyok közeledtével. Tartsa kint a kánikulát, védje lakását, értékeit az özönvízszerű felhőszakadások vizétől, renováltassa elhasznált fa ablakait egyszerűen, gyorsan, gazdaságosan és garanciálisan!

fa ablak felujitas budapest

Por, zaj, hőség, csapadék – zárja ki őket lakásából!

A fa ablak javítás aktuálisabb, mint valaha. Túlzásnak hangzik? Korántsem az. Bár a klímaváltozás okairól és mértékéről lehet vitatkozni, az vitathatatlan, hogy évről évre egyre több a kánikulai hőséget hozó nyári napok száma. Különösen a kővel, betonnal fedett városi környezetben szökhet magasra a hőmérő higanyszála, az aszfalt hőmérséklete a déli órákban akár 50-60 C fok fölé is emelkedhet. Nyílászáróinknak, legyenek azok műanyag, vagy fa ablakok tehát komoly hőséget kell lakásainkon kívül tartaniuk. A forróságot időről időre monszunszerű esőzések váltják, az utóbbi években megszokhattuk, hogy nyomukban utakat, aluljárókat önt el a víz. A hirtelen lezúduló csapadék vize áthatolhat a rosszul záródó ablakokon is és eláztatja a lakást. A fa ablak felújítás tehát igazán időszerű. Már csak azért is, mert a nyári kánikula és a felhőszakadások előretörése elenyésző a por- és zajszennyezés növekedéséhez képest. A reggeltől estig sokszor dugókban álló, zúgó, füstölgő autók forgalmának hatására megszürkülnek, idővel megfeketednek a falak, zajuk megtölti a belvárosi lakásokat. A fa ablak felújítás megoldást jelent ezekre a problémákra. A szakszerűen felújított fa ablakok ugyanolyan hatékonyan látják el feladatukat, zárják ki az esőt, a port, a zajt és a hőséget, mint a műanyag nyílászárók.

fa ablak felujitas budapest

Fa ablak felújítás gazdaságosan, garanciával

Ha elege van a város zajából, a fullasztó szmogból, ha kint akarja tudni lakásából a hőséget és az esővizet, akkor a fa ablak felújítás a legegyszerűbb, leggyorsabb és leggazdaságosabb megoldás. A fa ablak felújítás műemléképületek esetében különösen jó befektetés, amely nem csak a fentebb vázolt ártalmak jelentős enyhítésére szolgál, de esztétikai és műemlékvédelmi szempontból is ideális. Fa ablak javítás Budapesten ingyenes felméréssel, garanciával. Képzett és tapasztalt csapatunk várja hívását.

Kérdése van?

Hívjon minket!