Fa ablak és fa ajtó javítás betörés után

A fa ablak javítás nem csak állagromlás esetén szükséges, de előfordulhatnak olyan kellemetlenségek, mint például a betörés vagy más károkozás, melynek során betörik, feltörik a nyílászárókat. Természetesen betörések esetén túlnyomó részt az ajtók szenvednek nagyobb sérüléseket, így a fa ajtó javítás szintén gyakran szerepel határidőnaplónkban. A betörések amellett, hogy megfosztanak minket értékeinktől, kikezdik biztonságérzetünket is és utólagos költségeket ró a nyakunkba. A zárcsere, komolyabb vandálság esetén új nyílászárók beszerzése és a tönkretett berendezési tárgyak javítás vagy pótlása jelentős összeggel terheli az amúgy is meglopott pénztárcánkat. Ám sok esetben a csere helyett tökéletes végeredményt kínál az ablakjavítás és az ajtójavítás is. Kérje profik segítségét, hívjon minket és mindent megteszünk annak érdekében, hogy megmentsük fa nyílászáróit és javítással, zárcserével újra biztonságos, jól szigetelő és esztétikus ablakokat, ajtót kaphasson.

fa ajto javitas betores utan

Hogyan zajlik a betörés utáni fa ajtó és fa ablak javítás?

A betörés utáni fa ablak javítás és ajtójavítás elsősorban gyorsan és profin zajlik. A gyorsaság és a színvonalas eredmény egyaránt fontos, hiszen senki sem szeret zárhatatlan, rosszul szigetelő, betört, feltört nyílászárókkal élni, főleg nem egy olyan kiszolgáltatott és sokkos állapotban, mint amilyenbe egy betörés után kerülhetünk. Nagyon fontos, hogy zárcserére mindenképpen szükség van és a megsérült részeket is le kell cserélni, helyre kell állítani. A fa ablak javítás sok esetben áll a kisebb elkorhadt, valamilyen módon sérült fa részek részleges vagy teljes cseréjével. Betörés után is szükség lehet erre, ha az ablaküveg mellett más is sérült. A fa ajtók általában a zár környékén sérülnek mindkét oldalon. Fontos, hogy a megrongált fa ajtótest is javítható és a tok is rendbehozható a legtöbb esetben, ha igazi szakértőkhöz fordul. Mi a legújabb és leghatékonyabb technológiával, modern eszközökkel, több évtizedes tapasztalattal és lelkiismeretesen dolgozunk, így az Ön nyílászáróinak állapota, valamint az Ön biztonságérzete jó kezekben van, hiszen mindez fontos számunkra.

fa ablak javitas betores utan

Betörés utáni ajtó és ablakjavítás járulékos előnyei

Igaz, előnyökről beszélni nehéz egy ilyen helyzetben, ám ha a baj már megtörtént, a helyreállítás során hozzuk ki a helyzetből a lehető legtöbb pozitívumot! A feltört ajtó javítása során régebbi hibákra is fény derülhet. A betört ablak javítás előtti állapotfelmérése rámutathat az ablak egyéb hiányosságaira is. Az utólagos ablakszigetelés, vagy akár teljes fa ablak felújítás és ajtó felújítás, mozgó részek olajozása, korszerűsítés, állagmegóvás jobbá teheti nyílászáróit, mint amilyenek újonnan voltak. Kiváltképp igaz ez régi ablakok és ajtók esetén. Hívjon minket és igyekszünk a lehető leggazdaságosabban helyreállítani a károkat, valamint remekül szigetelő, biztonságos, strapabíró nyílászárókat varázsolni a feltört, régi darabokból. Fa ajtó és ablak javítás betörés után színvonalasan, Budapesten és környékén ingyenes kiszállással, minden esetben garanciával szakértő és elhivatott munkatársaink által akár már holnap!

 

Kérdése van?

Hívjon minket!