Érdemes megjavíttatni a régi fa ablakokat?

Új lakásba, házba költözött és nem tudja, mit kezdjen a régi fa ablakokkal? Esetleg saját ablakait érzi túl elavultnak és rosszul funkcionálónak? Ha nem tudja eldönteni, hogy a régi ablakait kicseréltesse vagy a fa ablak javítás mellett döntsön, akkor cikkünk Önnek szól. Reméljük, tudunk segíteni a legjobb döntés meghozatalában és ha a fa ablak javítás mellett dönt, akkor annak kivitelezésében is!

fa ablak javítás

Értékmentő fa ablak javítás

Számos régi épület régi fa ablakai egyedi hangulatot és megjelenést kölcsönöznek az épületnek kívülről és belülről egyaránt. Nem kell műemléki ablaknak lennie ahhoz, hogy egy eredeti nyílászáró esztétikai és megőrző értéket is képviseljen. Gondoljunk csak bele, a jó állapotú és környezetének stílusába passzoló ablak segíthet felidézni a régmúlt szép emlékeit vagy megtartani a kellemes hangulatot hosszú évekre, akár évtizedekre is. A régi fa ablak javítás vagy konkrétan a műemléki ablakok javítása amellett, hogy a funkció ellátását maximalizálja, alapvetően törekszik az eredeti szépség megőrzésére. Számunkra, mint profi és lelkiismeretes ablakjavító szakemberek számára rendkívül fontos, hogy megrendelőnk ne veszítsen semmit azzal, hogy korszerűsítenie kell az ablakait vagy ajtaját. Kell a funkció és kell az értékmegőrzés, még akkor is, ha annak csupán az ablak tulajdonosa számára van jelentősége.

ablak javítás Budapest

Fa ablak javítás költséghatékonysági céllal

Egy lakás vagy ház vásárlása jelentős anyagi teher. Általában némi felújítás és átalakítás is szükséges szokott lenni, így szinte mindig jelentősebb plusz költségekkel is kell számolni. Biztonsági okokból sokan zárat is cseréltetnek, vagy lecserélik a komplett bejárati ajtót. A régebbi házak és lakások esetén gyakorta előfordul, hogy a felújítási, korszerűsítési munkák között a nyílászárók cseréje is szerepel. De mi van akkor, ha menthetők az ablakok és ajtók? Fontos tudni, hogy még az egészen rossz állapotúnak tűnő nyílászárók jelentős része is megjavítható. A fa ablak javítás, melybe ilyen esetekben az utólagos ablakszigetelés is beletartozik kevesebb költséggel és sokkal kevesebb gonddal jár, mint az ablakok cseréje. A meglévő fa ablak felújítása komplex munka, azonban minden téren csak nyerhetünk vele. Kivéve persze, ha az anyagiak nem jelentenek gondot, és kimondottan szabadulnánk a meglévő fa ablakoktól, helyükre pedig egészen másmilyen nyílászárót képzetünk el.

Ha nem tudja eldönteni, hogy mihez kezdjen a rosszul funkcionáló ablakokkal és ajtókkal, hívjon minket bizalommal! Egész Pest megyében gyors és precíz helyszíni felmérés során pillanatok alatt ismertetjük a lehetőségeket, Budapest területén mindezt ingyenesen. Ne dobja ki pénzét az ablakon, ha a fa ablak felújítással rengeteget spórolhatna!

 

Kérdése van?

Hívjon minket!