Ablakszigetelés Budapest közintézményei számára

ablakszigeteles budapest

Az ablakszigetelés nagyon fontos. Legyen szó magánlakásról, családi házról, irodaházról vagy közintézményről, a szigetelés nélküli vagy rosszul szigetelt nyílászárók mindenhol gondot okoznak. Egy közintézmény, nagyobb épület vagy épületegyüttes esetén az ablakcsere hatalmas összegeket emészt föl. Ahogy a rosszul záródó ablakok miatti fűtésszámla növekedés is. Van azonban egy jobb megoldás. Közintézmények esetén is hívjon szakembert, aki helyszíni felmérés után megóvja, amit lehet. Az ablakok jelentős része megmenthető, akár ablakjavítás, akár utólagos ablakszigetelés elvégzésével. A műanyag ablakok éppúgy menthetők mint a fa ablakok, de műemléki ablakok szigetelése vagy javítása is megoldható.

Egy közintézmény nyilvánvalóan sok nyílászáróval rendelkezik. Épületeik nagy része régi típusú, melyeknél az ablakok is lehetnek régiek. Érdemes évente megvizsgálni, milyen állapotban vannak nyílászáróink, hogy időben észlelve az esetleges gondokat, kis költségből, apró javítási munkával megelőzhető legyen a nagyobb beruházás. Az ablakok karbantartása és megfelelő tisztítása szintén szükséges ahhoz, hogy hosszú ideig rendben legyenek. Ehhez is lehet szakembert hívni, főleg akkor, amikor egész intézmények vagy irodaházak ablakairól beszélünk.

Mit vállalunk?

Bárminemű ablak és ajtó javítási és szigetelési munkálatot vállalunk. Ez alól mindössze a fém nyílászárók képeznek kivételt. Akár egy lakás egyetlen ablakának tömítőcseréjről van szó, akár egy önkormányzat összes ablakának utólagos szigeteléséről, hívhat minket bizalommal. Gyors reagálással, munkánkra vállalt garanciával biztosíthatjuk, hogy ablakai jó kezekben leszek és hogy tőlünk zökkenőmentes, gyors megoldást kap.

Amennyiben fa ablak szigetelés vagy műemléki ablakok szigetelése a feladat, fontos, hogy szükség lehet egyéb javítási munkálatokra is. A szigetelőképesség romlása nem csak a szigetelőprofil kikopásától alakul ki. A vasalatok, azaz a pánt és záróelemek meglazulhatnak, kopnak. A fa anyag elvetemedhet, korhadásnak indulhat. Ilyen esetekben ablakfoltozással és egyéb javítással az elég rossz bőrben lévő ablakok is helyrehozhatók. Mindezt az ablakcsere árának töredékéből.

Közintézmények műemléki ablakainak szigetelése

Műemléki ablakok szigetelése

Műemléki ablakok szigetelése során az eredeti megjelenés megőrzésére törekszünk, így az általunk szigetelt vagy javított ablakok megőrzik műemléki mivoltukat. A műemléki ablakok javítása minden esetben karbantartás is, ahogy a fa ablak szigetelés vagy javítás szintén utómunkálatokkal jár. Az ablakokat úgy adjuk át, hogy a lehető legjobb állapotukban működnek tovább, maximális karbantartást követően. A fa ablakok felületkezelése rendkívül fontos, mivel ez a sokoldalú anyag, ha már élettelen és nem kezelik, nagyon megsínyli a környezeti hatásokat.

Ha minőségi és szakértő munkát szeretne, hívjon minket bizalommal akár kisebb akár nagy volumenű feladatról van szó!

Információra van szüksége?

Hívjon minket!

Telefon: 06 70 60 50 200