Ablak szigetelés, felújítás

ablak javítás

Az utólagos ablakszigetelés nagyon fontos tetőablakok esetén is. Az ablakok ugyanúgy huzatosak lehetnek, mint függőlegesen fekvő ablakaink, azonban sokkal több nedvességet engedhetnek be. Az eső, szél és por ellen védenünk kell magunkat, így tetőablakaink sem maradhatnak ki, ha a felújítás, ablak javítás vagy ablakszigetelés a cél. Több profi csapattal Budapesten és környékén egész házak nyílászáró felújítását, utólagos szigetelését vállaljuk. Nagyobb munkák mellett a legkisebb igényeket is kielégítjük. Ha csak egy tetőablakról van szó, akkor is hívjon minket bizalommal!

Miért fontos az ablak szigetelése?

Az ablakszigetelés jelentőségét több posztunkban is hangsúlyoztuk már. Zaj és hőszigetelés, kevesebb por, kisebb fűtési és nyáron hűtési költségek, komfortosabb lakás jár vele. Az ablakok szigetelése külön kategóriát képez. A munka részben ugyanaz és ugyanúgy zajlik, mint a nem tetőtéri ablakok esetén, azonban az eredmény látványosabb. A hő felfelé távozik, az eső, nedvesség lefelé mozog. Egy ablak, a jelentős dőlésszöge következtében könnyedén képez hőhidat és kisebb hiba esetén is beengedi a nedvességet. Ezért aztán kiemelt fontosságú, ha a házunk, lakásunk komfortjának javítása a cél. Az ablakon végezhető ugyanúgy ablakjavítás, ablakszigetelés vagy fa ablak felújítás is. Ilyen szempontból semmiben sem különbözik egyéb nyílászáróktól.

ablak javítás budapest

De miből is állhat egy ablak felújítás?

Ablak javítás vagy fa ablak felújítás esetén kicseréljük a korhadt részeket, az ablakot felületkezeljük, pácoljuk. Asztalos tapasztalattal és szakértelemmel dolgozunk, így a fa tetőablak mindenképpen jó kezekben van kollégáinknál. Mindenre ügyelünk, a tetőablak szigetelésének cseréje vagy az utólagos ablakszigetelés mellett thermoüvegezéssel, üvegragasztással is javítjuk nyílászárói hatásfokát. Lakkozással, a forgó vasalat beállításával, derékszög állítással is elősegítjük a tetőablak funkciójának és állapotának maximális mértékű javulását. Amennyiben komoly munkára van szükség, leszereljük az ablakszárnyat, ám a szerelési munkálatok így sem termelnek szemetet, nincs bontás és az ablak órákban mérhető idő alatt jobb lesz, mint új korában volt.

Információra van szüksége?

Hívjon minket!

Telefon: 06 70 60 50 200