Teljeskörű ablakfelújítás – Gazdaságosan az alacsonyabb rezsiért

Ablakfelújítás – Vértezze fel magát a plusz költségek ellen régi ablakaival!
Szeretne jól szigetelő, jól és könnyen mozgatható, megfelelő küllemű ablakokat, de nincsenek anyagi lehetőségei, vagy egyszerűen semmi kedve lecserélni meglévő nyílászáróit? Az ablakfelújítás megoldja a problémáját! Profi, képzett és gyakorlott csapatunk rendkívül rossz állapotban lévő ablakokat is sikerrel újított már fel, így állíthatjuk, a legtöbb fa ablak megmenthető.
Ha az ablakszigetelés már nem volna elég, újíttassa fel ablakait velünk egy csere árának töredékéért, hogy télen kevesebb fűtéssel, nyáron kevesebb hűtéssel csökkentse kiadásait!

ablakfelújítas

Ablakfelújítás még ma, alacsonyabb költségek holnap

Jelenleg minden drágul, kiváltképp az energia. Fontos tehát, hogy minden lehetőséget megragadjunk a spórolásra. A fa ablakok kicserélése lehet jó megoldás akkor, amikor a nyílászáró már valóban menthetetlen. Azonban mielőtt keresztet vetne ablakaira, kérdezzen minket! Mi az esetek nagy többségében jobbat ajánlunk. Az ablakfelújítás egészen rossz állapotú, rosszul szigetelő, kilazult, tönkrement zárszerkezetű, sőt korhadt fa ablakok esetén is sokszor jól megvalósítható. Ráadásul az ablakjavítás ára töredéke az új ablakok árcéduláján szereplő számoknak. Minél előbb megtörténik az ablakjavítás, annál előbb juthat hozzá az új, esztétikus és remekül funkcionáló nyílászárókhoz.
Az ablakjavítás szolgáltatásunkra való igény ugrásszerűen megnőtt, mivel mindenki szeretné a lehető legkisebb költséggel átvészelni a fűtési időszakot, ezért kérjen ajánlatot mielőbb, hogy Önhöz is mihamarabb eljussunk. Minél hamarabb szigetelünk, minél hamarabb elkészül az ablakjavítás, annál hamarabb spórolhat vele.

ablakfelújítás

Ezeket az előnyöket kínálja az ablakfelújítás

– Csökkenti a megnövekedett fűtési és hűtési költségeket
– A csere árának töredékéből újra tökéletes nyílászárókat kap
– Hangszigetel
– Újra esztétikus külsejű és a környezeti hatásoktól sokáig védett ablakokat kap
– Sokkal kevesebb szmog, por, füst szivárog be
– Nincsenek bontási, falazási és falrenoválási feladatok
– Az ablakjavítás során nem keletkezik jelentős por és kosz
– A megszokott ablakait használhatja

fa ablak felújítás első lépéseként, Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes helyszíni felméréssel átvizsgáljuk ablakait, így a rejtett, még ki nem derült hibákra is fény derül, melyek javítása nagyon pozitív eredményeket hozhat. Egy profi ablakfelújítás azonnal érzékelhető hang és hőszigetelést biztosít. Ne habozzon, kérje komplett ablakfelújítás szolgáltatásunkat még ma, hogy mielőbb élvezhesse régi ablakai megtartásával az új ablakok kínálta sértetlen funkcionalitást.

 

Kérdése van?

Hívjon minket!