Fa ablak felújítás vagy csere? Komoly munka, nagy dilemma. Ám mielőtt a bontással és magas költségekkel járó ablakcsere mellett döntenénk, érdemes megfontolni a fa ablak felújítás előnyeit is. Való igaz, hogy esetenként a fa ablak javítás már nem hozná meg a kívánt eredményt, azonban, ha még csak nyikorog, ha csupán kevésbé szigetel, ha mindössze rosszul záródik, az esetek szinte mindegyikében olcsóbb és jobb megoldás a felújítást választani.

fa ablak javítás budapesten

Miért jobb megoldás a fa ablak felújítás, mint az ablak cseréje?

A fa ablak felújítás Budapest és vonzáskörzetében régi specialitásunk, ezért pontos és meggyőző érveket tudunk felsorakoztatni mellette. Mielőtt kicseréltetné elromlott, elavult nyílászáróit, bizonyosodjon meg róla, hogy nincs jobb megoldás! Szerintünk az esetek többségében van, hiszen a fa ablak javítás vegy az ablakszigetelés a legtöbb esetben gyorsan kivitelezhető.

Elmondjuk, milyen előnyökkel jár:

Olcsóbb: Új ablakot vásárolni, berakatni a kibontott ablak helyére és elvégezni a falak helyreállítását, nem kis költség. Ha ablakossal cseréltetjük, akkor jelentős munkadíjjal számolhatunk, míg amennyiben mi magunk cseréljük ki, kockázatot vállalunk és időnkkel, energiánkkal fizetünk.

Egyszerűbb: A fa ablak felújítás kevesebb bonyodalommal jár. Sem bontani, sem pedig új ablakot gyártatni nem kell. Az ablak javítás sokkal kisebb kosszal jár, így még a takarítást is megspóroljuk.

Gyorsabb: A fa ablak felújítás, legyen bármi a probléma, gyorsabb megoldás, mint a nyílászáró csere. Nincs jelentős előkészület, nincs utómunka, sem nagytakarítás. A fa ablak javítás Budapest és vonzáskörzetében ingyenes felméréssel kezdődik, majd a megbeszélt időpontban néhány óra leforgása alatt el is készül.

Eredeti: Az ablakfelújítással nem változik az épület homlokzati képe, így nem lesz szükség nehézkes munkával a kinézet helyreállítására.

Garanciális: Munkánkra 12 hónap garanciát vállalunk, mely idő alatt kiderülhetnek az esetleges hibák.

fa ablak javítás

Fa ablak felújítás vagy ablak javítás?

A fa ablak felújítás és az ablak javítás között különbséget kell tennünk. Míg minden ablak felújítás ablak javítás is egyben, az ablak javítás nem mindig jelent egyet az ablak felújítással. És akkor az ablak szigetelésről még nem is beszéltünk, mely önmagában nem felújítás, nem javítás, ám beletartozhat az ablak javítás és az ablak felújítás körébe is. Egyszerűen fogalmazva azt mondhatjuk, hogy a fa ablak felújítás egy átfogó, több javítási és esetleg szigetelési feladatot tartalmazó komplex munka, mely az egész nyílászáróra kiterjed. Ezzel szemben a javítás általában egy vagy több konkrét feladatra, ablakelem javítására vagy azok cseréjére vonatkozik.

Kérdése van?

Hívjon minket!