Romokban az ajtó és az ablak? Mielőtt a csere mellett döntene, akkor is érdemes megfontolnia az ablak javítás és ajtó javítás lehetőségét, ha látszólag teljesen tönkrementek nyílászárói! Ingyenes helyszíni felmérésünk Önnek nem kerül semmibe, azonban sokat spórolhat, ha ablakjavító szakember segítségével meg tudja tartani a már meglévő nyílászárókat.

Betörés utáni helyreállítás

Ablak javítás csere helyett – Így csökkentheti a betörés okozta kárt!

Nem elég, hogy betörtek, elvitték, amit csak tudtak, de a tönkretett ablak vagy ajtó problémája is terheli? Rendkívül bosszantó dolog, azonban nem kell feltétlenül a nyílászárók cseréjén gondolkodni. A műanyag ablak javítás Budapest újabb építésű lakóházainál legtöbbször a vasalatok cseréjét jelenti. Ám a műanyag ablakok helyreállítása mellett a fa ablak javítás vagy a műemléki ablakok javítása is megoldható, mivel a tönkretett fa ablakrészek az esetek legnagyobb részében cserélhetők. Ha patinás nyílászáróit érte a támadás, akkor is tudunk segíteni. Műemléki ablakok javítása terén hosszú évek tapasztalata áll a hátunk mögött, eszközeinkhez elhivatottan nyúlva az eredmény felér egy restaurálással.

Miért venne új ablakokat és új ajtókat, ha a meglévő nyílászárók javításával olcsóbban jön ki, valamint megspórolja a bontási munkával járó rettenetes rendetlenséget is? Az ajtó és ablak javítás ráadásul ritkán igényel ideiglenes, „nejlonos” megoldást, így nem kell azon aggódnia, hogy tárva-nyitva az ablak, míg ismét megfelelő nyílászáró kerül a beépítésre. A végeredményig, az ablak vagy ajtó használhatóságáig sokkal gördülékenyebben juthat el, hiszen nyílászáró javítás esetén bontási és falazási munkára nincs szükség. Gyors, percíz és minden igényt kielégítő munkát végzünk, melyre egy év garanciát vállalunk, így Ön csak nyerhet azzal, ha csere előtt inkább megkérdez minket a lehetőségekről.

ablakjavitas Budapest

Ablak javítás és ajtó javítás után jobb lesz, mint új korában

A betörésnek nincsenek előnyei. Azonban, ha az emiatt megrendelt műanyag vagy fa ablak javítás és ajtó javítás a nyílászárók rejtett hibáit, a szigetelés elavultságát és egyéb gondokat is orvosol, legalább olyan nyílászárókat kap végeredményül, melyek növelik otthona biztonsági- és komfortfokozatát. Még az is lehet, hogy ezentúl alacsonyabb fűtési költséggel számolhat és még az utca zaja sem szűrődik be annyira, mint eddig.

Az ajtó javítás és ablak javítás Budapest és vonzáskörzetében alapvető feladatunk, így ha ezen a területen él, mindenképpen kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, hogy a betörés utáni károkat a lehető legolcsóbban és profi végeredményt biztosítva hozhassuk rendbe!

Kérdése van?

Hívjon minket!